Prior & Nilsson till Savr

Prior Nilsson till Savr

Fonderna från den populära förvaltaren Prior & Nilsson finns nu hos spartjänsten Savr, som hjälper till att hålla ner avgifterna för svenska sparare.

Savr meddelar att de nu har lagt till fonder från Prior & Nilsson i sin Fondbutik, vilket är marknadsplatsen där du väljer mellan alla olika rabatterade fonder i utbudet hos Savr.

Så här skriver Savr själva om att de lagt in fonderna:

Det är många av er som efterfrågat Prior Nilssons fonder hos SAVR. Vi kan nu meddela att du äntligen hittar det prisbelönta fondbolaget i vår Fondbutik. Prior Nilsson har bland annat kammat hem titeln “Årets fondbolag” 2018 i Privata Affärers Årets Fond, vilket är den största oberoende fondutmärkelsen i Sverige.

Flera av företagets fonder har haft en riktigt fin kursutveckling de senaste åren, och är omtyckta både för vanligt sparande och i premiepensionen.

Fonder hos Savr

De fonder från Prior & Nilsson som nu finns att månadsspara i hos Savr är:

Fondrabatter

Att de lagts in hos Savr innebär att de nu går att handla till en lägre avgift än exempelvis hos Nordnet och Avanza. De olika rabatterna för respektive fond från Prior & Nilsson har vi sammanställt i tabellen här nedanför.

Fond Avgift Savr
PriorNilsson Yield 1,37 0,86
PriorNilsson Realinvest 1,88 1,01
PriorNilsson Sverige Aktiv 1,49 0,86
PriorNilsson Idea 2,67 2,64
PriorNilsson Smart Global 1,23 0,84

Dessutom kommer ytterligare två av förvaltarnas fonder, de senaste tillskotten PriorNilsson Balans och PriorNilsson Evolve, att läggas till hos Savr framöver — de har bara inte hunnit så långt ännu.

Prisbelönta fonder & förvaltare

Genom åren har förvaltarna hos Prior & Nilsson vunnit flera priser, däribland stortiteln "Årets fondbolag", "Årets hedgefond" och "Årets uppstickare" hos Privata Affärer.

Samtliga priser de vunnit är:

Vidare lyckades PO Nilsson och Torgny Prior skapa en avkastning på hela 160 % för Riksbankens Jubileumsfond samtidigt som jämförelseindex hade en avkastning på 71 % av kapitalet.

Det var därefter de lämnade Jubileumsfonden och tillsammans startade sitt eget fondbolag, Prior & Nilsson, som i dagsläget har inte mindre än 7 framgångsrika fonder.

Lägre fondavgifter

Spartjänsten Savr arbetar för att erbjuda samma fonder som vi är vana vid, fast till en lägre avgift — ett utmärkt sätt att hålla dina totala avgifter så låga som möjligt och på så sätt öka dina möjligheter till så bra avkastning över tid.

Att bli medlem hos Savr kostar ingenting. Du väljer bara vilka fonder du vill köpa, sätter in det belopp du vill spara varje månad och sedan sköter de dina fondköp enligt de val du gjort — automatiskt och till lägre avgifter än på andra handelsplatser.

Värdepapper i artikeln

Namn Jämför
PriorNilsson Balans Avanza
PriorNilsson Evolve A Avanza
PriorNilsson Idea Avanza
PriorNilsson Realinvest A Avanza
PriorNilsson Smart Global Avanza
PriorNilsson Sverige Aktiv A Avanza
PriorNilsson Yield Avanza
Amanda Ekman

Amanda Ekman

Intresserad av både privatekonomi och svenskt företagande. Hoppas kunna inspirera och guida våra besökare genom den snåriga spardjungeln.

Handla utan avgifter hos Avanza

Hos Avanza kan du handla svenska aktier upp till 50 000 kr utan att betala courtage. Börja spara pengar redan idag!

Läs mer »